De vereniging bestaat alleen uit vrijwilligers, sommigen werken er al meer dan 35 jaar, anderen komen af en toe aanwaaien. Iedereen die hart voor de natuur heeft kan meedoen. Het is een groep van diverse pluimage en het is nog gezellig ook. En je komt op bijzondere plekken in je eigen leefomgeving.

Kennis van materialen of landschapsbeheer is niet nodig, die is binnen de vereniging genoeg aanwezig. Het werk is zo zwaar als je het zelf maakt. Je bepaalt zelf waar je grenzen liggen en wanneer je komt. Als nieuwkomer word je de eerste periode goed ingewerkt. De vereniging zorgt voor werkhandschoenen, gereedschap, helmen, koffie en frisdrank. Aan het eind van de dag drinken we samen nog wat. Brood voor de lunch breng je zelf mee. We werken elke donderdag, vrijdag en zaterdag, het hele jaar door. Dus er zijn mogelijkheden genoeg om aan te sluiten.

Naast het landschapsbeheer zijn er speciale activiteiten door het jaar heen, zoals een (voorjaars-)excursie, het Nieuwjaarsdiner, de pizzamiddag, de feestelijke opening van het knotseizoen afgesloten met een boerenkoolmaaltijd, en de landelijke natuurwerkdag.

Lijkt dit werk wat voor jou en wil je een keer vrijblijvend mee doen, dan ben je van harte welkom.

Je kunt je aanmelden bij Ruud, telefoon 06 41 80 55 76.